BostonBullsRivermenScorpionsStatorTečoviceTigersVýběr MHbL

Čamlík Cup vyhrál tým Tigers

Historicky prvním vítězem ligového poháru se zaslouženě stal tým Tigers, když tento tým porazit všechny své soupeře.

Cesta za vítězstvím

Tigers po vítězství ve skupině (Dorost 8:2, Renegades 5:0) změřili síly s nevyspitatelným týmem HC Malenovice, které nakonec vyhráli 9:5. Po jednoznačném vstupu do utkání ale v polovině zápasu za stavu 8:1 hráči Tigers povolili a HCM začlo náskok mohutně stahovat až na skóre 8:5. Nicméně Tigers luxusní náskok neprohospodařili a postoupili do semifinále, kde se střetli s týmem Statoru.

I zde se historie opakovala, Tigers vedli již 3:0 a povolili soupeři stáhnout až na rozdíl jedné branky (ve 24. minutě na 4:3 snižoval Jindra Rzesotto). Nicméně v zápětí vrátil dvoubrankový náskok Tigerům Roman Mikoška a Tigers si postup do finále uniknout nenechali.

Ve finále se Tigers setkali s dalším favoritem poháru, a to týmem Orlů. Průběh zápasu znovu připomínal minulé zápasy týmu Tigers. Po první třetině Tigers vedli po gólech Karafiáta a Juřeny 2:0, nicméně ve 26. minutě snížil Bánovský a tři minuty na to vyrovnal Olša.
A drama bylo na světě. Bohužel pro tým Orlů jen na minutu, protože po pěkné akci Košatky střílel do odkryté brány Kostka. Za další tři minuty na to Orly dorazili bratři Vaněčkové a bylo rozhodnuto.

Čamlík Cup tedy získali Tigeři.

Kanadské bodování poháru ovládli Tigeři

Tigers váleli i individuálně. První místo v kanadském bodování potvrdil vítězným gólem Jan Kostka, který se 13 body (7+6) statistiky ovládl. Na dalších příčkách skončili Laďa Bršlica s Béďou Košatkou, taktéž z týmu Tigers.

Pár fotek

Tým Orlů se za předvedený výkon stydět nemusí, i když na pohár to letos těsně nestačilo.

Martin Novák

Kapitán týmu Tigers Roman Mikoška přebírá pohár pro vítěze ČamlíkCupu 2010.
Roman Mikoška

Vítěz Čamlík Cupu 2010 – Tým Tigers.
Společné foto

Komentáře

Zatím žádný komentář, buď první!

Přidej komentář

Jméno:
E-mail:
Web:
Reakce:
Zpráva:









Kontrola Zadejte prosím číslo pět.
Všechna práva vyhrazena © 2010 - 2024, zpracováno za: 0.014s. Šlape na miniRS.