BostonBullsRivermenScorpionsStatorTečoviceTigersVýběr MHbL

Preview 27. kola MHBL 2008/2009

Preview 27. kola Malenovické hokejbalové ligy

V neděli 23. listopadu je na programu další kolo Malenovické hokejbalové ligy. Není to, jak by se dalo čekat, 7. kolo, ale kolo s číslem 27. Původně poslední se vklínilo mezi šesté a sedmé kolo MHBL. O této změně rozhodlo vedení ligy, které si tak prozíravě dělá místo na případné přeložení jiných kol, protože počasí je nepředvídatelné a sníh může velice brzy narušit chod ligy.

Carpo – Rangers

První zápas kola je přímým soubojem o 6 pozici. Zatím sedmé Carpo přivítá šestý celek Rangers. Carpo v minulém kole nečekaně podlehlo Kvasicím 1:4, Rangers nestačil na Tigers a prohrál 1:2. V posledních 4 vzájemných střetnutích byl vždy úspěšnější hostující celek, když vždy dokázal vstřelit minimálně 8 branek. Celková bilance 36:7 činí z Rangers v tomto zápase favorita. Nejúspěšnějším hráčem Carpa v těchto zápasech byl Pavel Minařík, který získal 5 bodů za 3 branky a dvě nahrávky. Z Rangers nejvýraznější postavou byl Marek Navrátil když za 10 branek a 3 asistence získal 13 bodů. Zápas startuje v 8:30 a píská ho tým Tigers.

Tip autora článku – 2

Stator – Tigers

Druhý duel dne obstarají vítězné celky minulého kola. Pátý Stator přivítá čtvrtý celek Tigers. V minulém kole domácí překvapivě lehce si poradili s úřadujícím mistrem z Orlů a připravili mu tak první porážku v sezoně. Hosté dokázali těsně přehrát Rangers a zvítězit 2:1. Zápas bude hodně vyrovnaný o čemž vypovídají i minulé zápasy těchto celků. Z posledních 4 zápasů 3 skončily těsným výsledkem, jednou z toho těžil Stator, dvakrát Tigers. Celkové skóre 9:12 je o něco příznivější pro hosty. V minulém kole v týmu Stator zazářili Jan Lamper a Tomáš Koutský, mezi hráči oblékající dres Tigers se minulý zápas nejvíce povedl Petru Stuchlíkovi když se podílel na obou gólech svého týmu. Zápas, který soudcuje tým HKO startuje v 10:00.

Tip autora článku – 2

HK Otrokovice – Storm Otrokovice

Neděle přinese i jedno derby v pravém slova smyslu. Domácí HK Otrokovice bude hostit městského rivala Storm Otrokovice. Domácí jenž drží třetí pozici v minulém kole opět nedokázali vstřelit branku a tak svou střeleckou nemohoucnost protáhli na 88 minut. Po dvou prohrách si jistě budou chtít vylepšit náladu výhrou. Hostům se zatím nedaří podle představ, když uzavírají tabulku. V minulém kole sice podlehli HC 94 4:8, ale konečně protrhli střeleckou smůlu a po 5 zápasech vstřelili branku. Zápas navíc bude premiérou v dresu HKO pro Martina Veselého, který přišel na hostování z mužstva Riverman. Zápas je naplánován na 11:30 a píská ho trojice z týmu Riverman.

Tip autora článku – 1

HC 94 – Riverman

Dalším nedělním zápasem bude duel osmého HC 94 a druhého týmu Riverman. Domácí v minulém kole přestříleli Storm Otrokovice a vyhráli 8:4. Hosté si dokázali poradit s bezzubým HK Otrokovice a vyhráli 4:0. V posledních 4 duelech dominovali hosté z Riverman, když dokázali svého soupeře vysoko porazit. Celkové skóre 7:39 je o všem vypovídající. Dres domácích oblékne momentální lídr bodování Aleš Bachánek, který v posledním zápase dokázal týmu Storm nastřílet 6 branek. V těsném závěsu je trio z mužstva Riverman ve složení Radek Olša, David Hamrlík, a Ondřej Sušina. Zápas začíná v 13:00. Rozhodcovská trojice bude z týmu Kvasic.

Tip autora článku – 2

Kvasice – Orel

Posledním zápasem tohoto kola bude souboj domácích Kvasic a hostujících Orlů. Domácí v minulém kole konečně vyhráli, když porazili Carpo a tak obsadili 9 pozici. Hosté naopak v minulém kole poprvé v sezoně prohráli, když nad jejich síly byl tým Stator. I přes toto zaváhání jim patří první pozice s náskokem 3 bodů. V zápase se utká druhá nejhorší obrana ligy s druhou nejlepší. Stejně jako obrana, tak i útok má tým Orel druhý nejlepší v lize. Tým Kvasic je pravým opakem a s pouhými 8 brankami drží nelichotivou předposlední pozici. Zápas, který řídí tým HC 94 startuje ve 14:30.

Tip autora článku – 2

A co budou hlavní lákadla víkendu?

Boj o Otrokovice, pokus sesadit Aleše Bachánka z prvního místa statistik, zápas Stator – Tigers, přímý souboj o šestou pozici v zápase Carpo – Rangers, snaha týmu HK Otrokovice ukončit sérii bez vstřelené branky a porovnání druhých nejlepších a druhých nejhoršch obran a útoků v zápase Kvasice – Orel.

Komentáře

1. admin info@pecan.cz http://pecan.cz 22.11.2008, 10:01
To máme ale krásné hokejbalové počasí. Takže bych zmínil bod 15 pravidel MHBL: *Mužstva musí nastoupit k utkání za každého počasí. Pokud není terén přípustný, obě mužstva uklízejí během vymezeného hracího času sníh ze hřiště, aby další utkání mohlo být zahájeno v případě zlepšení hracích podmínek. Počet sníh odklízejících hráčů každého mužstva nesmí klesnout pod 5 + 1!!!* ;-)
Strana: 1 Zobrazené záznamy: 1 - 1 z 1 , Stránkovat po:

Přidej komentář

Jméno:
E-mail:
Web:
Reakce:
Zpráva:









Kontrola Zadejte prosím číslo pět.
Všechna práva vyhrazena © 2010 - 2024, zpracováno za: 0.013s. Šlape na miniRS.