BostonBullsRivermenScorpionsStatorTečoviceTigersVýběr MHbL

Preview 12. kola MHBL 2008/2009

Preview 12. kola Malenovické hokejbalové ligy

Třetí adventní víkend přinese kompletní 12 kolo. Proto přijměte naše pozvání a nechejte se tímto článkem pozvat ke sledování zápasů.

Kvasice – Tigers

První zápas obstará domácí tým Kvasic s hosty z Tigers. Oba celky se už letos jednou potkaly. Ve třetím kole byl lepší hostující tým, když si tři body připsal po výsledku 3:0. Dva body za gól a asistenci si do svých statistik připsali Jiří Karafiát a Petr Stuchlík. Zápas začíná v 8:30 a řídí ho tým Orel.

Orel – Rangers

Druhý zápas kola by se dal označit za šlágr kola. V něm se potká vedoucí Orel s druhým týmem Rangers. Letos se už oba týmy střetly ve třetím kole. Výrazně úspěšnější byl tým Orel, když soupeře přejel rozdílem třídy a vyhrál 6:0. Tři body za branku a dvě nahrávky získali Aleš Fryšták a Radim Jurášek. Zápas, který píská tým Storm, startuje v 10:00.

Storm – Riverman

V dalším střetnutí se setkají týmy z opačných pólů tabulky. Bez bodový Storm hostí třetí Riverman. Vzájemný zápas ve třetím kole naznačil rozložení sil. Hostující tým si po snadném průběhu s chutí zastřílel a po výsledku 13:0 si připsal výhru. Bodově se ukázal Radek Olša, když soupeřova brankáře překonal pětkrát a jednou branku připravil. Čtyři kanadské body si ještě ze zápasu odnesli David Harmlík, Ondřej Sušina a Luboš Vyoral. Duel je na programu v 11:30 a soudcovat ho má tým HC 94.

HC 94 – HK Otrokovice

Předposledním střetnutím bude souboj domácího HC 94 a hostujícího HK Otrokovice. Domácí zatím drží poslední postupovou příčku do play – off, hosté jsou na tom o tři příčky lépe. V posledním společném zápase se radovali hosté po výhře 4:0. Sice poslední dvě branky padly do prázdné branky, ale to nic nemění na tom, že si HKO odneslo ze zápasu vítězství. Dva góly zaznamenal Jiří Hladký. U obou branek mu asistoval Petr Graubner. Zápas sje naplánován na 13:00 a rozhodcovská trojice se zformuje z týmu Carpo.

Carpo – Stator

Závěrečný zápas obstarají týmy Carpo a Stator. V zápase se potkají sousedé z tabulky. Sedmé Carpo hostí šestý Stator. Minulý vzájemný zápas ve třetím kole přinesl vyrovnaný souboj. Ve třetí minutě poslal svůj tým do vedení Martin Žalůdek. Vyrovnání obstaral ke konci třetiny Tomáš Koutský. Ihned po bully vrátil Carpu vedení Jaroslav Řezníček. V polovině zápasu zvýšil Richard Donoval na 3:1. Toto skóre dokázal v předposlední minutě jen kosmeticky upravit Jan Lamper. Zápas tedy skončil 3:2 a body si odnesl celek Carpa. Duel řídí tým HKO a startuje ve 14:30.

Komentáře

Zatím žádný komentář, buď první!

Přidej komentář

Jméno:
E-mail:
Web:
Reakce:
Zpráva:









Kontrola Zadejte prosím číslo pět.
Všechna práva vyhrazena © 2010 - 2024, zpracováno za: 0.013s. Šlape na miniRS.