BostonBullsRivermenScorpionsStatorTečoviceTigersVýběr MHbL

Preview 24. kola MHBL 2008/2009

Preview 24. kola Malenovické hokejbalové ligy

Den po svátku všech zamilovaných přinese 24. kolo Malenovické hokejbalové ligy.

Storm – HC 94

V úvodním zápase zkříží hokejky týmy Stormu a HC 94. Domácí se pravděpodobně vzdali myšlenek na play – off a tak mají za cíl odehrát zbytek sezony se ctí. Naopak HC 94 by rádo do play – off postoupilo, neboť nadstavbovou část sezony už dvě sezony nehrálo. V šestém kole MHBL se oba týmy potkaly a byla z toho slušná přestřelka. Zápas skončil výsledkem 8:4 pro tým HC 94. Nejvíce bodů získal Aleš Bachánek, který dokázal zamířit do černého šestkrát. Za zmínku ještě stojí historicky první gól týmu Storm v MHBL, který vstřelil v tomto zápase Mirek Ráček. Duel, který řídí tým Kvasic, startuje v 8:30.

Poslední výsledky: 4:8

Historická bilance: 0 – 0 – 1

Kvasice – Carpo

Druhý zápas spolu svede týmy Kvasic a Carpa. Domácí by se rádi probojovali poprvé do play – off a tak by body z tohoto zápasu měly být povinností. Carpo by zase rádo pojistilo svou sedmou pozici a tím si zajistilo poklidný zbytek základní části. V posledním vzájemném zápase zvítězil celek Kvasic v poměru 4:1, když rozhodující branku vstřelil těsně před koncem druhé třetiny Ivo Stanev. Ve třetí třetině v rozmezí minuty přidaly Kvasice ještě dvě branky a tak si připsali tři body. Duel začíná v 10:00 a soudcuje ho tým Storm.

Poslední výsledky: 4:1, 0:4, 4:3

Historická bilance: 3 – 0 – 2

Orel – Stator

Před nedělním polednem sehrají zápas hráči mužstev Orel a Stator. Orel by ještě rád vylepšil svou dosavadní čtvrtou pozici, aby získal papírově lehčího soupeře pro play – off. Statoru by body pomohly k přiblížení se k páté pozici, kterou zatím drží HK Otrokovice. Poslední zápas těchto celků přinesl výsledkové překvapení, když po výsledku 6:3 se radoval celek Statoru. Největší podíl na tom měli Jan Lamper a Petr Malota, kteří si shodně připsali tři body za dvě branky a jednu nahrávku. Úvodní vhazování je naplánováno na 11:30. Službu má tým HK Otrokovice.

Poslední výsledky: 3:6, 8:1, 8:0

Historická bilance: 4 – 0 – 1

Riverman – HK Otrokovice

V předposledním zápase se divákům představí domácí Riverman a HK Otrokovice. Domácí by rádi před play – off vylepšili svou třetí pozici. Hosté by si třemi body mohli upevnit svou pátou příčku. Minulý vzájemný zápas pro sebe tým Riverman rozhodl pečlivou obranou, která nedovolila hostům vstřelit branku. Když k tomu připočítáme čtyři přesné pokusy v první polovině zápasu, vyjde nám výsledek 4:0, kterým Riverman porazil HKO. Zápas, který píská tým Orel, startuje ve 13:00.

Poslední výsledky: 4:0, 8:1, 10:1

Historická bilance: 5 – 0 – 0

Rangers – Tigers

Magnet kola obstarají týmy Rangers a Tigers. Domácí tabulku vedou, hosté mají o osm bodů méně a tak jim patří druhá příčka. Body potřebuje především tým Tigers, protože jeho pronásledovatelé ztrácí jen 4, potažmo pět bodů. Minulý zápas těchto týmů přinesl výbornou podívanou. V páté minutě dostal Rangers do vedení Pavel Machuta. Tigers se dlouho nedařilo skóre srovnat. Až ve dvacáté minutě se to povedlo Petru Stuchlíkovi. Deset minut na to Svatopluk Juřena vstřelil vítěznou branku svého týmu a tak Tigers porazili Rangers 2:1. Duel má úvodní vhazování ve 14:30. Službu plní tým Riverman.

Poslední výsledky: 1:2, 6:3, 4:2

Historická bilance: 3 – 0 – 2

Komentáře

Zatím žádný komentář, buď první!

Přidej komentář

Jméno:
E-mail:
Web:
Reakce:
Zpráva:









Kontrola Zadejte prosím číslo pět.
Všechna práva vyhrazena © 2010 - 2024, zpracováno za: 0.014s. Šlape na miniRS.