BostonBullsRivermenScorpionsStatorTečoviceTigersVýběr MHbL

16. kolo MHBL 2008/2009

16. kolo Malenovické hokejbalové ligy

Dohrávané šestnácté kolo ukončí základní část Malenovické hokejbalové ligy ročníku 2008/2009.

Rangers – HK Otrokovice

Nejdříve odehranou základní část budou mít týmy Rangers a HK Otrokovice. Domácím patří první příčka, hosté jsou pátí. Tento zápas už nemůže konečnou tabulkou zahýbat. V minulém zápase si Rangers velice lehce poradilo se soupeřem, i když po druhé třetině byl výsledek pro HKO celkem přijatelný a to 5:1. V závěrečné části domácí přidali ještě 7! branek a tak zápas skončil výsledkem 12:2. Bodově nejaktivnější byl Tomáš Jankovič, který si za dvě branky a dvě přihrávky připsal 4 body. Zápas začíná v 8:30. Píská tým Storm.

Poslední výsledky: 12:2, 11:1, 6:0

Vzájemná bilance: 6 – 0 – 0

Storm – Tigers

Druhým zápasem kola bude souboj posledního Stormu se třetím Tigers. Domácím už aktuální pozice zůstane, hosté při zaváhání Orlů se mohou posunout na druhé místo. Případná bodová ztráta by je naopak mohla odsunout na pozici číslo 4 a tak by opět po roce narazili ve čtvrtfinále na tým HK Otrokovice. Poslední zápas týmů Storm a Tigers přinesl zajímavý souboj útočníků Tigers s brankářem Stormu, který přes velký nápor dokázal držet čisté konto do 19. minuty. Během následující minuty inkasoval ještě dvakrát a na konečných 4:0 upravil Petr Blažek ve 33. minutě. Utkání, které řídí tým Rangers, startuje v 10:00.

Poslední výsledky: 0:4, 0:10

Vzájemná bilance: 0 – 0 – 2

Riverman – Stator

V zápase před sobotním polednem se divákům představí týmy Riverman a Stator. Domácí jsou na čtvrté pozici, hosté na šesté. Pokud týmy Orel a Tigers nezaváhají tak Rivermanu nemusí ani výhra za tři body pomoci na lepší pozici, naopak Stator by si bodovým ziskem zajistil šestou pozici. V opačném případě musí doufat v zaváhání týmu Carpo. Minulý zápas se výborně vydařil domácím, kteří si po výsledku 10:1 připsali tři body. Nejvíce kanadských bodů získal Marian Konrády, který zaznamenal hattrick a jednou asistoval. Úvodní vhazování tohoto střetnutí je v 11:30. Službu má tým Carpo.

Poslední výsledky: 10:1, 5:3, 7:2

Vzájemná bilance: 6 – 0 – 0

Orel – Carpo

Předposlední zápas obstarají týmy Orel a Carpo. Orel hájí druhou pozici, Carpo sedmou. Domácí si vítězstvím za tři body zajistí druhou pozici, v opačném případě musí čekat bude záležet na výsledcích předcházejících zápasů. Hosté by se případným tří bodovým ziskem posunuli na šestou pozici před Stator, kdyby nebodoval v předcházejícím zápase. Minulý výsledek 10:0 sice naznačil rozložení sil, ale jak zápas bude vypadat uvidí diváci od 13:00. Píská tým Stator.

Poslední výsledky: 10:0, 6:2, 11:0

Vzájemná bilance: 6 – 0 – 0

Kvasice – HC 94

Závěrečný duel se už dopředu stal šlágrem kola. Deváté Kvasice přivítají osmý tým HC 94. Jedná se přímý souboj o poslední postupovou příčku. Oba týmy dokázaly zatím získat 24 bodů. Díky lepším vzájemným zápasům by ale do play – off momentálně postupoval tým HC 94, který má z těchto zápasů lepší skóre. Proto remíza pro tým Kvasice nic neřeší. Musí získat ze zápasu více bodů, než HC 94. Pokud se jim to nepovede, tak ani na třetí pokus nepostoupí do play – off. Naopak tým HC 94 by se po dvou neúspěšných pokusech do nadstavbové části podíval. Zápas, který oddělí úspěšné účastníky od neúspěšných startuje ve 14:30 a řídí jej tým Orel.

Poslední výsledky: 2:8, 4:3, 1:4

Vzájemná bilance: 2 – 0 – 4

Komentáře

Zatím žádný komentář, buď první!

Přidej komentář

Jméno:
E-mail:
Web:
Reakce:
Zpráva:









Kontrola Zadejte prosím číslo pět.
Všechna práva vyhrazena © 2010 - 2024, zpracováno za: 0.021s. Šlape na miniRS.