BostonBullsRivermenScorpionsStatorTečoviceTigersVýběr MHbL

Zápis se schůze pro sezonu 2011/2012

Schůze pro sezonu 2011/2012 14.7.2011 od 18:00

Účast

Hromadník (malenovice), Kalivoda (MHbL), Bubrinka (ran), Rzesotto (riv), Mikoška (tig), Hudeček (sta), Zakopal (svc), Graubner (hko), Rýznar (HC94), Zapletal (dorost), Večerka (kro).

Hlasování

  1. Hrací doba pro sezonu 2011/2012, základní část 3×15minut, play-off 3×15minut
  2. Dorostenecký tým v lize. Dorostenecký tým bude hrát i MHbL. Hráči dorostu budou moci hrát za své současné kluby i za svůj tým dorostu. Při utkáních kde dorostenec může nastoupit za oba týmy mu tým za který nastoupí určí trenér dorostu Zapletal Tomáš.
  3. Pohár. Do poháru se přihlásilo zatím 7 týmů, takže systém ještě není stanoven. Poháru se nezúčastní týmy Rangers a Rivermen. Na vyjádření Orlů se čeká. Pohár se bude hrát 3×12 minut včetně play-off. Tým nastupuje do pohárových zápasů se stejnou soupiskou jak v lize.

Finance

Každý hráč platí za sezónu startovné 500kč. Tým platí vratnou zálohu 3000kč (z loňské sezony se všem týmům převádí celá částka, takže 3000kč zaplatí jen tým HBC ZFP Kroměříž). Peníze vedoucí odevzdávají Ondřeji Hudečkovi při další schůzce 18.8.2011.

Formuláře ligy

Veškeré formuláře potřebné pro sezonu 2011/2012 obdrží tým na CD při další schůzce (někteří již obdrželi). Vše bude ke stažení na webu ligy.

Pravidla

Liga se bude hrát podle aktuálních pravidel českomoravského hokejbalového svazu. Pravidla budou ke stažení na webu ligy a jedny vytisknuté budou k dispozici v boudě. Pravidla jsou stejné jak teď se změnou při vyloučení hráče. Po vyloučení hráče se vhazuje v obraném pásmu oslabeného týmu a to za předpokladu, že hra nebyla přerušena z důvodu technického přestupku týmu, co měl výhodu (postavení mimo hru, zakázané uvolnění, vyhození míčku za mantinel).

Služba

Vyplňování zápisu
Při vyplňování zápisu je nezbytně nutné aby služba uváděla typ gólů, číslo zápasu, datum, čas a jména služby viz. vzor vyplněného zápisu (bude na webu).

Služba finále
Službu na finálových zápasech zajišťují poražení semifinalisté

Odložený zápas
V případě odloženého zápasu služba v rozpise není povinná pískat v náhradním termínu a novou službu si zajistí tým, který o odložení požádal (to neplatí, pokud je zápas odložen z jiných důvodů)

Brigáda

První brigáda se uskuteční 13.8. od 9:00. Celou brigádu bude řídit Jindřich Rzesotto. Je nutné natřít čáry, popravit mantinely, vyměnit sítě, posekat trávu, uklidit areál atd.

Každý tým musí za sezonu odpracovat 40 brigádnických hodin (např. pokud bude trvat brigáda 5 hodin a bude tam 5 hráčů z týmu Rivermen, tak odpracují 25hodin). Po sezoně se týmu za každou neodpracovanou hodinu strhne 100kč.

Hrací dny a doba

Liga
neděle – délka zápasu 3×15 minut, celý den

Pohár
sobota – 3×12 minut, celý den

Dohrávky a předehrávky
pátek – 3× 15 minut, na večer

Úkoly

  • jednodušší přístup na fotbalové hřiště – Hromadník
  • ořezat stromy nad brankou u Zlína – Rzesotto
  • vlastní popelnice – Hromadník
  • přístřešek na branky – Zakopal
  • zavěšení tabule na sloup osvětlení – Zakopal

Pokuty

  • Za nenastoupení týmu k zápasu se týmu odečte z jistiny 1000kč. Celá částka jde do pokladny.
  • Za nenastoupení týmu ke službě se týmu strhne z jistiny 1000kč. Půlka částky jde do pokladny a druhá půlka bude vyplacena lidem uvedeným v zápise jako rozhodčí a časoměřič.

Charakteristika ligy

Bude se začínat první možný termín v září. Základní část bude hrána dvoukolově, tudíž celkem bude 18 kol. Bude se hrát v podstatě každý víkend. Důvodem je pravidelnost a eliminace nutnosti hrát ligu v lednu při nevhodných podmínkách pro hokejbal. Rozpis bude brat ohled na týmy národky kategorie mužů i dorostu a částečně na tým Sudoměřic. Jinak řečeno – v případě, že bude mít hrací den kolizi s národkou, budou se hrát jen 3 zápasy (HKO, Stator, Zlínský Švec, HC94 a Kroměříž) a zbývající 2 zápasy (Rivermen, Rangers, Orel a Dorost) budou přeloženy na jiný termín.

Komentáře

1. tomas lhotsky21@email.cz 10.10.2011, 22:46
Ahoj mel bych zajem hrat hokejbal jestli teda prijmate nove hrace hral jsem zavodne hokej jsem ze zlina, kdytak muj mobil 776611922
Strana: 1 Zobrazené záznamy: 1 - 1 z 1 , Stránkovat po:

Přidej komentář

Jméno:
E-mail:
Web:
Reakce:
Zpráva:









Kontrola Zadejte prosím číslo pět.
Všechna práva vyhrazena © 2010 - 2024, zpracováno za: 0.023s. Šlape na miniRS.