BostonBullsRivermenScorpionsStatorTečoviceTigersVýběr MHbL

Souboj nováčků ovládly Malenovice!

TJ ACS Malenovice SV-HBK Veselští medvědi
15:1 ( 4:0, 5:0, 6:1 )

Ve 3. kole ligy mladších žáků zavítal na naše hřiště celek Veselských medvědů, který potvrdil roli perspektivního týmu, plného talentovaných hokejbalistů, jejichž čas jistě ještě přijde. Na naše kluky, kteří jsou přece jen věkově i fyzicky dále, však tentokrát i přes velkou snahu nestačili. Což byl, při našich současných problémech s gólmany, ideální zápas pro nováčka v brance Danyho Čapku, který si úspěšně odbyl premiéru mezi třemi tyčemi. Malenovičtí totiž po celý zápas statečně vzdorujícího soupeře svírali před jeho brankou a jen vyjímečně dovolili Medvědům nakouknout do našeho pásma.

Díky stálému tlaku přibývalo branek v síti hostů a to ještě spoustu šancí zlikvidoval výborný brankář soupeře. Dočkali jsme se tedy první výhry v soutěži, která nám, doufejme, dodá dostatek sebevědomí do příštích dvou utkání s velmi silným týmem Karviné.

Sestava: Čapka D.-Mikoška, Matula, Lečbych, Rychlík-Oškera, Melenovský, Čapka A., Kysučan, Brázdil, Rapant, Žák, Mikl F.

Branky: Melenovský 4, Oškera 3, Čapka A. 3, Brázdil 2, Žák 2, Lečbych 1

Nahrávky: Brázdil 5, Oškera 5, Rychlík 2, Lečbych 2, Žák 2, Kysučan 1, Rapant 1, Mikoška 1, Čapka A. 1, Melenovský 1, Mikl F. 1

Komentáře

Zatím žádný komentář, buď první!

Přidej komentář

Jméno:
E-mail:
Web:
Reakce:
Zpráva:









Kontrola Zadejte prosím číslo pět.
Všechna práva vyhrazena © 2010 - 2024, zpracováno za: 0.013s. Šlape na miniRS.